Pizza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g
  • 1 cub drojdie proaspata de bere
  • o lingurita zahar
  • un ardei
  • un cirnacior
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 50g ciuperci
  • 50g masline
  • 50g porumb
  • 200g cascaval
  • o rosie 1-2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • kechup.

Mod de preparare

Se dizolva drojdia de bere si zaharul in 2-3 linguri de apa calduta.Se toarna intr-o adincitura facuta in faina cernuta,se acopera,se pune intr-un loc caldut si se lasa sa creasca 10min.

Se framinta apoi cu toata faina si 200ml apa calduta cu putina sare. Se acopera cu un servet si se laa jumatate de ora la dospit.

Intre timp,se prajesc cirnaciorii si sunculita.Se adauga ciupercile,sarea si piperul..Se calesc usor si se lasa deoparte.

Aluatul dospit se intinde intr-o foaie groasa de 1cm si se pune intr- tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se presara umplutura de sunculita si cirnaciori,apoi se adauga ardeii,maslinele,porumbul,felii de rosii si cascavalul ras.Se coace in cuptorul incins,la foc potrivit,25-35 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise