PIZZA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar lapte
  • 400g faina
  • 50g drojdie
  • 1lgt. zahar
  • apa calduta
  • Salam,ciuperci,masline,rosii,castraveti,cascaval,ketchup.

Mod de preparare

Se amesteca laptele caldut cu drojdia,faina,zaharul si putina sare. Se framanta bine adaugand treptat apa calduta pana se obtine un aluat care se desprinde de pe maini.Se intinde aluatul in tava de copt si se lasa la crescut 15 min. Dupa ce a crescut se unge aluatul cu ketchup,se pun ciupercile taiate marunt,salamul,rosii,castraveti,masline si apoi cascavalul ras. Se coace cca 25 min la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise