Pizza Anca

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pour 8 personnes
  • 200g branza de vaci
  • 100ml smantana
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca
  • 50ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • o mana de masline verzi desarate
  • 2 rosii
  • 100g cascaval
  • 100g telemea de oi sau de vaci data pe razatoare
  • 100g salam la alegere
  • 100g piept ardelenesc sau kaizer

Mod de preparare

Preparam aluatul:drojdia o inmuiem cu smantana,adaugam branza de vaci,un praf de sare si uleiul.

Adaugam faina cat cuprinde, in asa fel incat aluatul sa nu fie nici prea moale, nici prea vartos.Aluatul nu putem sa l intindem cu sucitorul, in schimb putem sa-l intindem cu mana. Acest aluat nu-l lasam sa creasca;

Intindem aluatul cu mana intr o tava intinsa ,unsa cu ulei. Deasupra taiem in bucatele mici salamul, kaizerul, ardeiul gras,maslinele. Rosiile le taiem in cubulete mai mari si presaram printre. Radem deasupra cascaval si telemea.

Dam la cuptor(prealabil incins la 180°) timp de aproximativ 20 min.

Atentie:cand vedeti ca branza e topita frumos,puteti scoate din cuptor,aluatul nu trebuie sa fie ars pe margini ci trebuie sa fie moale.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise