Pizza Anca

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pour 8 personnes
  • 200g branza de vaci
  • 100ml smantana
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca
  • 50ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • o mana de masline verzi desarate
  • 2 rosii
  • 100g cascaval
  • 100g telemea de oi sau de vaci data pe razatoare
  • 100g salam la alegere
  • 100g piept ardelenesc sau kaizer

Mod de preparare

Preparam aluatul:drojdia o inmuiem cu smantana,adaugam branza de vaci,un praf de sare si uleiul.

Adaugam faina cat cuprinde, in asa fel incat aluatul sa nu fie nici prea moale, nici prea vartos.Aluatul nu putem sa l intindem cu sucitorul, in schimb putem sa-l intindem cu mana. Acest aluat nu-l lasam sa creasca;

Intindem aluatul cu mana intr o tava intinsa ,unsa cu ulei. Deasupra taiem in bucatele mici salamul, kaizerul, ardeiul gras,maslinele. Rosiile le taiem in cubulete mai mari si presaram printre. Radem deasupra cascaval si telemea.

Dam la cuptor(prealabil incins la 180°) timp de aproximativ 20 min.

Atentie:cand vedeti ca branza e topita frumos,puteti scoate din cuptor,aluatul nu trebuie sa fie ars pe margini ci trebuie sa fie moale.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise