Pizza clasica

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300 g faina,
  • sare,
  • apa,
  • 3 linguri ulei,
  • drojdie cat o nuca.
  • Pentru compozitie:
  • 100 g cascaval,
  • 100g salam de vara,
  • 100g caizer,
  • 3 oua,
  • 200g ciuperci,
  • 2-3 linguri bulion sau suc de rosii,
  • ardei gras rosu sau galben.

Mod de preparare

Se framanta aluatul, se intinde in forma se aseaza salamul si caizerul feliate se orneaza cu ciupercile si ardeiul feliate si acestea se bat ouale cu bulionul si se intinde pe toata suprafata. Dupa coacere se rade cascaval si se lasa aproximativ 15 minute sa se topeasca.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise