Pizza cu branza de capra si sos carbonara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200gr branza de capra
  • 4 baze de pizza congelate
  • 12 nuci
  • 1 plic de sos carbonara sau sos gata pregatit la borcan
  • 300gr bacon
  • mozzarela

Mod de preparare

Ingredientele sunt pentr 4 baze de pizza mediane.Eu am cumparat 1 plic cu sos carbonara pe care a trebuit sa il pregatesc in cinci minute si l-am pastrat deoparte.Se taie baconul in suvite,rulul de branza in felii subtirele(16 felii),iar nucile se curata si se rup in bucatele mai micute.Se ung bazele cu sos carbonara,se adauga mozzarela,bacon,nuci si 4 felii de branza de capra(pe fiecare baza).Se introduc in cuptorul incins si se coc la 220ºC 15-20min.De obicei,temperatura si timpul de coacere apare pe ambalajul bazelor de pizza.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise