Pizza cu foietaj

Scoatem foietajul din congelator.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 2 linguri ketchup
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 5-6 felii mortadella
  • 6-8 felii jambon
  • 6-8 felii salam
  • cașcaval și altele brânzeturi
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Scoatem foietajul din congelator și lăsăm să se dezghețe.

După ce s a dezghetat, il întindem puțin. Amestecam ketchup cu sare, piper, oregano și ulei. Ungem foietajul cu aceasta compoziție. Punem feliile de salam, mortadella, jambon, cașcaval și alte brânzeturi și rulam.

Preincalzim cuptorul la 190 de grade C și coacem pentru 20-30 de minute.

Pofta buna va doresc!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise