pizza cu piep de pui.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitati: pentru aluat faina 700gr lapte 300ml ou 1 buc un cub drojdie sare 100 ml ulei ptr umplutura (aici cantitatile sunt la voia fiecaruia) piept de pui
  • ciuperci conserva
  • rondele ardei gras rosu
  • rosii felii
  • masline
  • cascaval
  • sos de rosii.

Mod de preparare

din cantitatile de mai sus se prepara un aluat care se lasa la dospit,dupa aceia se intinde in foaie(1/2cm) si se aseaza pe tava.Deasupra se pune un strat foarte subtire de sos de rosii,pieptul de pui facut la gratar apoi taiat cubulete,cupercile,rondelele de ardei gras,feliile de rosii,maslinele si cascavalul ras.Se da la cuptor timp de 20 min.Se serveste cu sos de rosii pikant.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise