Pizza cu prosciutto si crenvusti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g faina
  • 15 g drojdie
  • 100ml apa calduta
  • sare
  • o tava rotunda
  • 100g prosciutto
  • 2 crenvusti
  • 100g suc de rosii
  • 1 mozzarella

Mod de preparare

#pregatim coca amestecand faina cu sarea, cu apa in care am topit drojdia cu o lingurita de zahar,amestecam bine pana obtinem o coca potrivita ;

# O asezam, intr-un vas aproape de caldura cam 1 ora ;

# Cand coca si-a dublat volumul o intindem cu sucitorul sau doar cu mainile daca cere faina mai adaugam putina,o asezam in tava tapetata cu faina sau ulei,si o mai lasam cam 10 minute sa se odihneasca ;cuptorul il incalzim la 200°C

Acoperim foaia cu sosul de rosii si introducem blatul in cuptor pt 10 minute;

Scoatem pizza asezam peste prosciutto,crenvustii rondele si mozzarella si introducem iarasi in cuptor pt 8-10 minute!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise