pizza cu spanac si urda

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450g aluat de paine pt pizza
  • sare si piper negru macinat
  • 6 linguri de ulei de masline
  • 350 gr de spanac congelat
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 4 catei de usturoi taiati marunt
  • 200 g urda moale

Mod de preparare

se scoate spanacul la decongelat si se incalzeste cuptorul la 180 grade.se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie in care se prajesc putin ceapa si usturoiul.se adauga apoi spanacul care se lasa cateva minute amestecand bine.se pune aluatul in 2 tavi rotunde care au fost presarate cu faina.aluatul se unge cu putin ulei dupa care se adauga spanacul si urda.se stropeste pizza cu uleiul ramas si se condimenteaza.se baga la cuptor timp de 8 min.pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise