pizza DIAVOLA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g aluat de paine pt pizza
  • sare
  • 2 ling de ulei
  • 1 ceapa
  • 125 g mozzarella in felii
  • 200 sos de rosii
  • 75 g salam picant
  • 1 ardei mare rosu iute

Mod de preparare

se incalzeste cuptorul la 180 grade.se prepara aluatul asezandu-l in 2 tavi de 30 cm rotunde presarate cu faina.se unge aluatl cu putin ulei,apoi se aduga sosul de rosii.se acopera cu feliile de salam picant,taiat marunt si mozzarella.se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptor 20 min.pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise