Pizza Florentina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200g aluat;
  • - 1 lingura sos de rosii;
  • - 60g sunca;
  • - 40g salam;
  • - 13g ciuperci;
  • - 70g mozzarella.

Mod de preparare

1. Aşezaţi blaturile pe tavă. Apoi ungeti cu sosul de roşii.

2. Aşezaţi: şunca, salamul, tăiate felii subţiri, ciupercile. La sfârsit, adăugaţi mozzarella şi o daţi la cuptor 25-30 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise