pizza in foietaj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj din comert
  • bulion
  • ketchup
  • busuioc
  • masline
  • cascaval
  • sunca presata

Mod de preparare

Baietelul meu mi-a cerut azi pizza si nu prea aveam chef sa fac blat asa ca am cumparat un foietaj.Cantitatea de ingrediente nu am scris-o deoarece fiecare poate pune dupa bunul plac.Am lasat foietajul sa se dezghete dar nu total si l-am desfacut lasandu-l asa peste folia care o are.Intr-un castronel am amestecat bulion ,putin ketchup si busuioc iar cu aceasta am uns foietajul.Am ras cascavalul(eu am folosit Hohland ,pachet mediu) apoi am rocat maslinele marunt si sunca prasata tot cubulete f mici.Cu ajutorul foliei de la aluat am rulat foietajul si am taiat rulouri cam de grosimea unui deget pe cate le-am pus intr-o tava in care era hartie de copt.Le-am dat la cuptor cam 30 minute iar apoi gata.....au fost delicioase calde,cand s-au racit nu prea au mai fost asa bune.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise