Pizza italiana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g faina
  • - 200 g gris
  • - 2 pachetele de 7 g de drojdie uscata
  • - 1 lingura de zahar
  • - 1 lingura rasa de sare
  • - 650 ml apa calduta ; pentru umplutura sos de rosii brinza de oaie bucati mari si oua ; sunca; busuioc proaspat;usturoi.ciuperci. ulei citeva picaturi; piper; vegeta.

Mod de preparare

Amesteca faina, grisul, sarea si se face o adancitura in mijlocul castronului. Drojdia se amesteca cu apa si zaharul si se lasa sa stea 2-3 minute. Dupa aceea se toarna in adancitura facuta in faina si se amesteca totul incet cu o lingura. Dupa ce nu mai merge sa amestecam cu lingura, framantam aluatul cu mainile aproximativ 10 minute-15 minute sa stea la rece aluatul in folie de plastic. Apoi se taie sunca cubulete; ciupercile se fac marunte. Se intinde o foaie din aluat se pudreaza cu faina o tava sau se face pe vatra. Peste foaia de pizza se pune sos de rosii pe toata suprafata. Apoi se pun ciupercile, sunca si brinza, apoi se sparg vreo 4 oua daca este o tava mare, se pune usturoi taiat marunt, frunze de busuioc si se stropeste cu putin ulei deasupra. Eu pun si un pic de vegeta deasupra si piper. Se da la foc mic 30 de minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise