Pizza la "fund de lemn"

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat de pizza din comert
  • 100 grame mozzarella
  • 2 linguri de smantana
  • 1 ou
  • 1/2 ardei rosu
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul 10 minute la 180 de grade.

In acest timp, se ia o tava rotunda speciala pentru pizza, se presara faina alba si se aseaza blatul de pizza proaspat, nu congelat.

Am uns blatul cu smantana iar mozzarella rupta in doua am imprastiat-o echilibrat tinand cont ca la caldura ea se topeste. Deasupra am pus atat pentru estetica dar mai ales pentru gust ardei rosu taiat rondele si verdeata foarte fin tocata, putina sare si piper.

Am tinut 10 minute in cuptor apoi am spart un ou in mijloc si am lasat-o sa se coaca, avand grija ca oul, la finalul coacerii, sa aiba galbenusul cleios si nu copt.

Este ideala pentru cina sau cand vin musafiri neasteptati. Se face repede si umple incaperea cu arome imbietoare.

Un pahar de bere sau vin intregeste masa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise