Pizza margherita

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul
  • 400g faina
  • 25g drojdie
  • 250-300ml apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • 5-6 linguri de ulei de masline
  • ornare:
  • 300g suc de rosii
  • 1\\2 lingurita sare
  • 1\\2 lingurita zahar
  • origano
  • 250g mozzarella
  • busuioc

Mod de preparare

* Pregatim aluatul amestecam apa cu drojdia,pana se omogenizeaza;

* Amestecam faina cu sarea,uleiul si apa cu drojdia;

* Framantam bine pana devine o coca buna de intins,dupa care se lasa la crescut cam 40-50 minute;

* Se intinde foaia in tava unsa cu ulei,se toarna sucul de rosii amestecat cu sare,zahar,origano si se introduce in cuptorul cald 220°C timp de 18 minute; Cu 2-3 minute inainte de-a scoate pizza din cuptor se pune mozzarella taiata cuburi si foile de busuioc obtional;

* -Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise