Pizza mexicana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pt blat
  • Ingrediente pentru blat:
  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 3 linguri ulei
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Ingrediente toping
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva mexico mixx(porumb, ardei, mazare)
  • 50 gr masline feliate
  • 150 gr mozzarella

Mod de preparare

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.

Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)

2.Impartiti aluatul in 4 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.

3.Ungeti tava de pizza cu ulei si puneti aluatul, apoi toppingul, sosul de tomate, ciupercile, mixul mexican, maslinele si la final se radeti mozzarella. Puteti adauga si condimente ca busuioc,oregano..

4. Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 15-20 minute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise