Pizza mica (economica)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 kg faina
  • 25 g miere de albine
  • 25 g sare
  • 25 g drojdie
  • Umplutura:
  • 3 cepe taiate foarte marunt
  • pasta de rosii
  • sare
  • ardei iute
  • oregano

Mod de preparare

Faina, mierea de albine, sarea, drojdia se framanta cu apa calduta si se lasa la crescut. intre timp se pregateste umplutura: se caleste ceapa, peste ea se adauga pasta de rosii, ardeiul iute si condimentele. Se intinde aluatul potrivit, (se taie routund sau dreptunghic) se pune o lingurita de umplutura deasupra si se pune la copt. Cand este gata razuiesti cascaval.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise