Pizza Neli

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 g de făină
  • 1/2 lingură de sare mare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 20 g de drojdie proaspătă
  • 250 ml de apă caldă
  • 2 linguri de lapte
  • Umplutura:
  • kethcup
  • ciuperci
  • ceapa
  • salam
  • telemea sau cascaval
  • 2-3 castraveti acri
  • gogoşar acru
  • 3-4 ouă
  • 3-4 linguri de smântână

Mod de preparare

Se face un aluat cu apă, puţină sare, drojdie si apa calduţă (ca la paine), se unge tava sau se tapetează cu hartie de copt.Se intinde aluatul, se pune in tavă, se unge cu puţin kethcup, apoi se pun ciuperci călite cu ceapa, salam tăiat cubuleţe, 2-3 castraveti acri, raşi şi storşi, felii de gogoşar, se rade 200-300 g telemea, cascaval (ce ai).Se bat 3-4 ouă, cu 3-4 linguri de smântână şi 300-400 g de ketchup mai picant şi se toarnă deasupra.Se coace la foc potrivit 40-50 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise