Pizza pe blat de paine

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * felii de paine 6 buc
  • * apa
  • * 100 gr salam danez
  • * 100 gr sunca
  • * 1 rosie
  • * 1 ardei verde
  • * 100 gr ciuperci
  • * 100 gr cascaval feliat
  • * 100 gr cascaval razalit
  • * 50 gr branza telemea
  • * 7-8 masline negre
  • * pasta de rosii
  • * sare,piper
  • * busuioc,oregano

Mod de preparare

O tava se unge cu ulei,feliile de paine se dau prin apa si se aseaza in tava una langa alta.Se dau la cuptor pentru 5 min.Se prepara sosul:pasta de tomate se amesteca cu sare,piper,oregano si busuioc si se intinde peste feliile de paine din tava.Se aseaza cascavalul felii,salamul feliute,sunca taiata marunt,ardeiul taiat rondele,rosiile feliate,ciupercile feliate .se pune cascaval razalit si branza telemea razalita,se adauga maslinele se mai presara putin busuioc si oregano si se da la cuptor se se coaca.Cand e gata se scoate si se serveste fierbinte cu ketchup.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise