Pizza pe blat de paine

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * felii de paine 6 buc
  • * apa
  • * 100 gr salam danez
  • * 100 gr sunca
  • * 1 rosie
  • * 1 ardei verde
  • * 100 gr ciuperci
  • * 100 gr cascaval feliat
  • * 100 gr cascaval razalit
  • * 50 gr branza telemea
  • * 7-8 masline negre
  • * pasta de rosii
  • * sare,piper
  • * busuioc,oregano

Mod de preparare

O tava se unge cu ulei,feliile de paine se dau prin apa si se aseaza in tava una langa alta.Se dau la cuptor pentru 5 min.Se prepara sosul:pasta de tomate se amesteca cu sare,piper,oregano si busuioc si se intinde peste feliile de paine din tava.Se aseaza cascavalul felii,salamul feliute,sunca taiata marunt,ardeiul taiat rondele,rosiile feliate,ciupercile feliate .se pune cascaval razalit si branza telemea razalita,se adauga maslinele se mai presara putin busuioc si oregano si se da la cuptor se se coaca.Cand e gata se scoate si se serveste fierbinte cu ketchup.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise