Pizza, pizza, pizza....

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat:
  • - 400g faina alba de griu
  • - 1 pac drojdie uscata(7g)
  • sau 20g proaspata
  • - 1 lc praf copt
  • - 1 lc zahar
  • - 1 lc sare
  • - 4ls ulei masline
  • - 220g apa calduta
  • sos si umplutura
  • - 300g sos de rosii
  • - mezeluri, brinzeturi, legume....
  • - mirodenii(oregano, usturoi...)

Mod de preparare

lc-lingurita cafea/ceai

ls-lingura supa

Ingredientele uscate se amesteca bine impreuna, se adaoga uleiul si apa si se framinta un aluat maleaabil care se puna la dospit ca 30 min.

Cu acest aluat se prelucreaza baza pizzei sub forma dorita si se mai lasa sa dospeasca in tava ca. 10-15 min. si se pune peste aluat ce ingrediente se doresc.

Se coace la 220°C pentru ca 12-15 min.

~~~~~~~~~~~

Eu am cumparat la sticla tomate pasate-\"bio\" cu un gust si o culoare \"excelente\".Am amestecat cu ceva oregano si sare si am folosit ca sos.

Pentru ca marginea pizzei sa fie mai gustoasa si sa arate optic mai bine, amestecati in ceva ulei de masline usturoi zdrobit cu putina sare si ungeti marginile pizzei, dupa ce acesta a fost scoasa din cuptor.

http://leckereien.blogspot.com/2010/02/pizza-pizzta-pizza.html#links

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise