Pizza rapida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine
  • muschi file
  • cascaval
  • masline
  • oua
  • unt
  • pasta de rosii
  • oregano

Mod de preparare

Intr-o tava punem hartie de copt. Ungem hartia cu putin unt topit. Asezam in tava feliile de paine taiate mai subtiri. Asezam paine si in locurile goale dintre felii. Cu ajutorul unei pensule ungem feliile de paine cu unt topit, apoi cu pasta de rosii. Peste paine asezam feliile de muschi, maslinele maruntite si feliile de cascaval.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 15 minute. Intre timp batem ouale si dam pe razatoare putin cascaval.Scoatem tava din cuptor, turnam ouale batute, presaram cascavalul ras si putin oregano si introducem din nou tava la cuptor pentru 10 minute.

Eu am folosit 6 felii de paine,6 de muschi, 11 de cascaval si 2 oua.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise