PIZZA TURNATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 4 linguri smantana
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri apa rece
  • faina de grau
  • sare,piper,busuioc,oregano
  • 2 fire cabanos
  • 200 g parizer
  • 200 g salam de vara
  • 150 g cascaval
  • 10 masline
  • 1 rosie
  • 1 ardel galben

Mod de preparare

Din oua,smantana,ulei,apa,condimente si faina se pregateste un aluat ca de chec.Cabanosul,parizerul si salamul de vara se taie dupa preferinta(eu le tai cuburi)si se amesteca cu aluatul preparat mai devreme.Se pregateste o tava unsa cu ulei sau unt si se toarna compozitia.Taiati ardelul si rosia felii,asezati-le deasupra impreuna cu maslinele.Puneti la cuptor timp de 25-30 min,adaugati cascavalul ras si mai lasati in cuptor 10 minute.Se serveste cu ketchup.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise