plachie de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de crap, 1 kg de ceapa , o cutie mica
  • de rosii decojite, o legatura de patrunjel, sare, ulei de masline, delicat

Mod de preparare

curatati pestele, taiati-l in bucati si prajiti-l in ulei. taiati ceapa in lung (felii)si caliti-o in ulei , cand e rumenita puneti rosuule si lasati sa se fiarba putin. puneti intr-o tava prajeala si intindeti-o uniform. puneti bucatile de peste prajit in tava peste prajeala apoi puneti patrunjelul taiat marunt, sare si delicat.apa sa fie pana la jumatatea bucatilor de peste. se da la cuptor pentru 30 min la 170 gr

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise