Plachie de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un peste dupa preferinta
  • eu am gatit crap
  • in jur la 1
  • 5-2 kg.
  • 3-4 cepe
  • 2-3 ardei grasi de culori diferite
  • o legatura de usturoi verde
  • suc de rosii sau pasta de tomate
  • 2-3 rosii
  • o legatura de patrunjel verde
  • condimente
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Se curata si se spala bine pestele, se condimenteaza si se stropeste cu putin ulei de masline, iar apoi se aseaza intr-o tava potrivita ca marime.

Se taie marunt ceapa, ardeii grasi si se pun intr-o tigaie la calit in ulei de masline.Apoi se va pune si usturoiul taiat foarte marunt, se mai lasa putin sa se inabuse cu o ceasca de apa, dupa care se adauga sucul de rosii si rosiile tocate. Dupa aproximativ 20-30 min.,se pun toate aceste legume peste pestele din tava. Se decoreaza cu felii de rosii si se pune la cuptor pt. circa 20 min. acoperit cu o folie de aluminiu. Dupa ce se scoate folia, se mai lasa 5-10 min.pentru a se rumeni usor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise