placinta creata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de placinte
  • 500 g telemea
  • 250 g branza de vaci
  • 3-4 oua
  • 1 borcan de iaurt, ulei

Mod de preparare

se amesteca telemeaua cu branza de vaci si cu 2 oua. Se unge bine o tava, se aseaza prima foaie de placinta se stropeste cu ulei, se presara branza pe toata foaia, apoi se ia foaie si se increteste in tava, strangand-o spre marginea tavii.Se procedeaza cu toate foile la fel pana cand s-a umplut tava.Se toarna peste aluat iaurtul batut cu restul de oua, se da la cuptor, la foc potrivit cca 45 minute, se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise