Placinta cu branza dulce ( pasca)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar tos
  • 2 pachet de unt sau margarina
  • 500 gr de branza de vaci
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 3 linguri de faina
  • 1 plic fraf de copt
  • 1 lamaie
  • 50gr stafide

Mod de preparare

Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul tos, se adauga pe rand, untul topit, branza de vaci, zaharul vanilat, faina praful de copt stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, stafidele, coaja de lamaie rasa.Toata compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina si se baga la cuptor la foc potrivit aproximativ 50 min (oricum verificati). Eu o recomand si ca pasca. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise