Placinta cu branza fara aluat

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 8 pliculete de zahar vanilat
  • stafide
  • esenta de vanilie, si esenta de rom
  • 3 linguri de Gustin sau amidon sau 2 pliculete de intaritor pentru branza

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu ouale,zaharul si esentele pana devin omogene, se adauga stafidele si apo amidonul. Dupa ce se amesteca bine toate ingredientele, se pune intr-o tava dupa ce a fost in prealabil captusita cu hartie de copt. dupa 50 minute se poate scoate din cuptor. Peste placinta pute-ti pune zahar tos, sau ciocolata. Se serveste rece sau calduta. Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise