Placinta cu branza (focaccia di recco)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -500g faina
  • -500g branza mai moale
  • -4 linguri ulei de masline
  • -1 pahar apa
  • -1 lingurita sare

Mod de preparare

Pregatiti pasta in modul urmator: puneti intr-un castron faina facand in mijloc o gaura in care veti pune apa uleiul, sarea si framantati bine. Divideti-o in 4 si lasati-o deoparte timp de 40 min. Ungeti 2 tavi cu ulei,intindeti pasta cu facaletul cit mai subtire posibil,puneti branza deasupra,iar peste branza puneti cea dea 2-a foaie si ungeti cu putin ulei. Se introduce in cuptorul incins 15-20 min la o temperatura de 250°

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise