PLACINTA CU CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pg piept de pui tocat
  • 1 legatura zdravana de marar
  • 200 ml iaurt
  • 2 oua
  • sare, curry
  • 6-7 foi de placinta (foietaj) - eu le cumpar
  • niste ulei pentru uns foile de placinta
  • hartie pentru copt de pus in tava ca sa nu se prinda placinta

Mod de preparare

Se ung foile de placinta cu ulei.

se amestecapieptul de pui cu iaurtul, mararul, ouale batute, un varf de cutit de sare si un varf de cutit de curry, pana se omogenizeaza. Apoi umplutura se intinde in mod uniform pe foile de placinta se ruleaza si se pune in tava. Tava se da la cuptor pentru 45-50 minute.

Se serveste calda sau rece.

Pofta mare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise