PLACINTA CU CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pg piept de pui tocat
  • 1 legatura zdravana de marar
  • 200 ml iaurt
  • 2 oua
  • sare, curry
  • 6-7 foi de placinta (foietaj) - eu le cumpar
  • niste ulei pentru uns foile de placinta
  • hartie pentru copt de pus in tava ca sa nu se prinda placinta

Mod de preparare

Se ung foile de placinta cu ulei.

se amestecapieptul de pui cu iaurtul, mararul, ouale batute, un varf de cutit de sare si un varf de cutit de curry, pana se omogenizeaza. Apoi umplutura se intinde in mod uniform pe foile de placinta se ruleaza si se pune in tava. Tava se da la cuptor pentru 45-50 minute.

Se serveste calda sau rece.

Pofta mare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise