Placinta cu dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg dovleac
  • 2 Foi de placinta
  • zahar
  • scortisoara
  • esenta de rom
  • 1 ou

Mod de preparare

Curatam dovleacul de coaja si il dam prin razatoarea mare. Il punem intr-o cratita si adaugam peste el zahar, scortisoara si esenta de rom dupa care il punem la calit circa 15 min. Dupa ce s-a calit il lasam sa se raceasca. Intindem foile de placinta, adaugam dovleacul si rulam. Il ungem cu ou si il bagam in cuptor pentru 30-40 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise