Placinta cu iaurt

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta
  • 900 g iaurt gras;
  • 8 oua;
  • 100 g unt;
  • 10 linguri zahar;
  • esenta de lamaie;

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul,dupa care se adauga iaurtul si esenta de lamaie. Intr-o tava punem un strat de foi care au fost unse cu unt topit,turnam o parte din amestec si continuam in acest fel pana la terminarea ingredientelor. Tava se introduce la cuptor pentru o ora la foc mic.Cand este gata se scoate sa se raceasca,se pudreaza cu zahar si se baga la frigider pentru 1-2 ore.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise