Placinta cu ton

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat foitaj
  • 100ml smantana
  • 1 ou
  • 100g masline verzi fara samburi
  • 1 conserva de ton in suc propriu
  • busuioc
  • piper si sare
  • parmezan ras

Mod de preparare

Se pune la dezghetat aluatul insa nu se lasa sa se dezghete de tot, doar cat sa poata fi pus in tava, apoi se da la cuptor 15 min. Intre timp se prepara compozitia cu ton, astfel: Se bate oul, apoi se amesteca cu smantana si cu tonul scurs de sucul propriu. Se scoate aluatul din cuptor si se pune compozitia din ton deasupra, apoi se pipereaza si se sareaza dupa gust, se presara niste busuioc uscat sau proaspat tocat, apoi punem maslinele verzi si presaram deasupra parmezan ras. Se da totul la cuptor inca 20 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise