Placinta cu urda si zmeura

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pachet foietaj
  • 500 g zmeura
  • 500 g urda
  • 50 g zahar
  • 2 oua
  • 100 g inghetata
  • topping

Mod de preparare

Am amestecat urda cu zmeura si zaharul dupa care am intins compozitia peste jumatate din pachetul de foietaj, asezat in tava, peste hartia de copt. Dupa aceea am acoperit umplutura cu cealalta parte de foietaj peste care am adaugat ouale batute. Se da la cuptor pentru circa 40 de minute, la foc mediu. Cand se scoate de la cuptor, se portioneaza si atunci cand este fierbinte se adauga deasupra 2-3 lingurite de inghetata (dupa preferinta) si se orneaza cu topping de caramel sau fructe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise