Placinta cu varza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina alba
  • un pliculet drojdie
  • apa calduta
  • o jumatate varza
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • ou
  • salam

Mod de preparare

Se face un aluat ca pt piine, se lasa sa creasca.

Se caleste varza taiata marunt, cind sa inmuiat se adauga piper ,sare, vegeta si se lasa acoperita.

Intr-o tigaie se pune primul strat de aluat, se adauga varza racita si feliutele de salam peste care se aseaza un al doilea strat de aluat care se impunge usor cu furculita si se unge cu ou batut.

Se da la cuptor 30 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise