Placinta de cartofi cu cascaval afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.2 portii:
  • 12-14 cartofi potriviti
  • 200 g cascaval afumat
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se curata cartofi, se spala si se razuiesc prin razatoarea mare se pune sare, piper se amesteca bine si intr-o tigaie se pune putin ulei,cand e incins se pune cartofi.

Se rumeneste pe o parte apoi se intoarce pe cealalta parte,iar cand e facut pe ambele parti se pune cascavalul si se indoaie in jumate se mai lasa apoi putin pana se topeste cascavalul, apoi se ia si se poate servi.

Simplu, usor si gustos!

Pofta Buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise