placinta de dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg dovleac de placinta
  • 1/2 kg zahar
  • 1 pachet foi de placinta
  • 200ml ulei sau unt topit
  • scortisoara dupa preferinta

Mod de preparare

dovleacul se rade pe razatoarea mare , se adauga zaharul si scortisoara. se ia o foaie de placinta se unge cu ulei sau unt se pune peste ia alta foaie

se ia 2 linguri de dovleac se pune pe foaia unsa si se fac rulouri

dupa ce tava este unsa cu ulei se aseaza rulourile in ia

inainte de a le pune in cuptor se ung rulourile cu ulei sau unt

se cac pana( dupa preferinta deobicei )pana isi schimba culoarea in maroniu deschis

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise