PLACINTELE CU BRANZA TELEMEA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. aluat :
  • - 2 oua
  • - 2 cesti apa calda
  • - 1/2 pahar ulei (pahar pt vin)
  • - 2 linguri zahar
  • - sare
  • - faina cat cuprinde
  • Pt. umplutura:
  • - 500 g.branza telemea de vaca
  • - 3-4 oua
  • - 1 lingura zahar
  • - un pliculet de zahar vanilat

Mod de preparare

Pt aluat:

-se amesteca toate ingredientele in ordinea listei pana se formeaza o coca potrivita ca si consistenta

-se intinde coca,se unge un pic cu ulei si se ruleaza

-se portioneaza ruloul obtinut in 22-23 bucati,care pe rand se intind in foi mici,se umplu cu o lingurita de umplutura si se prajesc in ulei incins

-se servesc calde ,dar sunt bune si reci

Pt. umplutura:

- se rade branza pe razatoarea mica,se amesteca cu zahar si oua

pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise