Placintele cu broccoli

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc broccoli
  • 1 cartof
  • 2 carnati
  • 4 linguri branza topita
  • 2 foi tip foietaj
  • 1 ou

Mod de preparare

puneti la fiert varfurile de la broccoli cu putina sare,separat,intr-o alta oala fierbeti cartoful taiat cubulete mici..

in putin ulei de masline caliti carnatii fara piele,taiati bucatele mici..

cand sunt gata se amesteca toate ingredientele adauganduse si branza topita...condimentati dupa gust cu sare,piper busuioc..

taiati aluatul in 4 parti egale...puneti in mijlocul fiecarui patrat umplutura apoi inchideti pachetelele..

ungeti cu ou batut si bagati-le in cuptor 30-35 minute la 180°

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise