platica la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 platica mare (sau alt peste)
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 4 cartofi
  • 1 legatura patrunjel
  • 100g masline (fara samburi)
  • 1 ceapa
  • 500 ml vin alb sec
  • 100ml ulei
  • foi de dafin
  • piper macinat
  • 1l suc de rosii
  • sare

Mod de preparare

Platica se curata ,se spala se freaca cu sare. Se pune la cuptor cu rosiile ardeii ,maslinele , ceapa , cartofii (fierti pe jumatate) ,ulei , foi de dafin , piperul si vinul. Se lasa la cuptor pana scade vinul la jumatate apoi se adauga sucul de rosii . Este gata cand scade si sucul de rosii, Se serveste cu mamaliguta .POFTA BUNA

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise