Platou/pranz de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci,
  • orez,
  • cartofi,
  • patrunjel,
  • condimente

Mod de preparare

Ciupercile se taie sferturi si se calesc in ulei de masline timp de 10-15 min. Cartofii se taie cuburi si se fierb cu sare timp de 15-20 min.

Orezul se pune la calit in putin ulei de masline si apoi se pune apa clocotita peste el si se lasa la fiert molcom 20-25 min.

Se aseaza e fafurie, se asezoneaza cu patrunjel verde. Se poate servi si cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise