Platou ţărănesc

Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cârnaţi de porc făcuţi în casă
  • ceapă
  • ardei roşu
  • brânză de oaie maturată

Mod de preparare

Nişte prieteni dragi au venit în vizită într-o duminică dimineaţă,aşa că,la repezeală,cu ce-am găsit prin frigider am încropit un platou:

cârnaţi afumaţi tăiaţi felii groase,alt tip de cârnaţi ,tot afumaţi dar fierţi şi la fel tăiaţi,ceapă tăiată julien,brânza de oaie(un fel de caşcaval făcut ân casă)tăiată bastonaşe şi ardeii feliaţi.

Asta ca să meargă bine o ţuică bună,într-o zi rece de iarnă.

La mai multe întâlniri cu prietenii şi... bon appetit!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise