Platou ţărănesc

Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cârnaţi de porc făcuţi în casă
  • ceapă
  • ardei roşu
  • brânză de oaie maturată

Mod de preparare

Nişte prieteni dragi au venit în vizită într-o duminică dimineaţă,aşa că,la repezeală,cu ce-am găsit prin frigider am încropit un platou:

cârnaţi afumaţi tăiaţi felii groase,alt tip de cârnaţi ,tot afumaţi dar fierţi şi la fel tăiaţi,ceapă tăiată julien,brânza de oaie(un fel de caşcaval făcut ân casă)tăiată bastonaşe şi ardeii feliaţi.

Asta ca să meargă bine o ţuică bună,într-o zi rece de iarnă.

La mai multe întâlniri cu prietenii şi... bon appetit!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise