Pleurotus cu usturoi in bol de mamaliguta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 catei de usturoi
  • 500 g ciuperci Pleurotus
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare/piper
  • patrunjel
  • malai grisat

Mod de preparare

1. Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem fasii si le lasam la scurs.

2. Intr-o tigaie incingem uleiul si calim ceapa peste care adaugam ciupercile si le calim si pe ele 5 minute.

3. La final punem si usturoiul, condimentam cu sare si piper si lasam la foc pana incep sa se rumeneasca usor.

4.Separat facem o mamaliguta din malai grisat care o presam cu ajutorul a 2 boluri pentru a lua forma lor.

5. Ciupercile se toarna in bolul de mamaliguta, se presara patrunjel tocat si se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise