popiete din carne de porc cu sos brun

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • ulei
  • castraveti murati
  • ceapa
  • oua
  • mustar
  • sare
  • piper
  • sos brun

Mod de preparare

Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita , castraveti si oua. Se presara ulei si se ruleaza; capetele rulourilor se prind cu scobituri. Se ung rulourile cu ulei si se asaza intr-o tava unsa cu ulei apoi se adauga apa si se introduc la cuptor 30 min.

Se adauga sosul brun , sare, piper si se continua fierberea 20 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise