popiete din carne de porc cu sos brun

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • ulei
  • castraveti murati
  • ceapa
  • oua
  • mustar
  • sare
  • piper
  • sos brun

Mod de preparare

Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita , castraveti si oua. Se presara ulei si se ruleaza; capetele rulourilor se prind cu scobituri. Se ung rulourile cu ulei si se asaza intr-o tava unsa cu ulei apoi se adauga apa si se introduc la cuptor 30 min.

Se adauga sosul brun , sare, piper si se continua fierberea 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise