Porc picant cu ardei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 2 ardei graşi
  • 1 ardei iute
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sos de chili
  • boia, sare, piper

Mod de preparare

Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe şi se taie julien. Ardeiul iute se curăţă de seminţe şi taie rondele. Carnea se spală şi se taie julien. Usturoiul se toacă mărunt.

Într-o tigaie de teflon se încing 2-3 linguri de ulei de măsline. Se adaugă bucăţile de carne, usturoiul, boiaua, sare şi piper. După ce se rumeneşte carnea pe toate părţile se adaugă ardeiul gras şi ardeiul iute şi se acoperă cu un capac. Se adaugă sos de chili după gust. Se amestecă din când în când pentru a nu se prinde.

Se poate servi cu orice garnitură, de la orez fiert la cartofi prăjiţi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise