Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 8 portii: 1 kg muschi de porc file. -150g sunca de Praga sau sunca presata. -150g cascaval -3 oua. -150 ml ulei. -Sare
  • piper
  • Vegeta
  • faina si pesmet.

Mod de preparare

Taiem muschiul in felii mai groase (8 felii). Feliem sunca in felii subtiri (16 felii) si cascavalul in felii mai groase (8 felii). Luam fiecare felie de muschi in parte si o taiem in doua, dar nu de tot, le lasam unite pe o parte. Dupa care cu ciocanul pentru snitele le batem putin pe fiecare parte pentru a le mai subtia putin. Le codimentam pe toate partile cu putina sare, piper si Vegeta si le lasam sa stea circa 10 minute. Dupa care le deschidem si asezam inauntru o felie de sunca, una de cascaval si iar una de sunca. Le inchidem si pe laturile taiate le "coasem" cu 3 scobitori. Intr-o tigaie punem jumatate din cantitatea de ulei la incins. Intre timp batem ouale ca pentru omleta, luam fiecare "portofel", il trecem prima data prin faina, apoi prin ou si pe urma prin pesmet. Cind uleiul este bine incins, le punem la fript cite unul, la foc potrivit, cite 4 minute pe o parte, pina cind prind o culoare aurie. Dupa ce am fript 4 bucati, schimbam uleiul cu cealalta jumatate ramasa pentru ca o parte din pesmet ramine in tigaie si incepe sa se arda. Se servesc fierbinti cu piure de cartofi sau ori ce alta garnitura. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise