Porumbei fripti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 porumbei
  • sare
  • slanina
  • unt

Mod de preparare

Se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul nu a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina, se pun la cuptor sa se friga cu putin unt. Se ung mereu cu unt, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, se tine la cald, iar porumbeii mai sunt lasati putin in tava sa prinda culoare.

Pe felii de slanina, cu garnitura de diferite legume, asezate in mici movilite in jurul lor

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise