Potaje de acelga(tocana de cardon)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *500 gr de frunze de cardon*1 capatina de usturoi*2 cartofi*1 chorizo*1 cirnat de singe*1/2 ceapa*1 rosie*1 borcan naut fiert(400 gr)*sare*paprika

Mod de preparare

*Frunzele de cardon se spala si se taie in lung(fisii)*cirnatul de singe si chorizul se taie rondele*ceapa se spala si se taie codita*capatina de usturoi de curata de frunze si cu ajutorul unui cutit punem pe foc pentru a se coace putin*toate aceste ingrediente le punem la foc impreuna cu 1,5 litri apa si invirtim pina ce se inmoaie frunzele*adaugam sare si ulei si lasam sa fiarba cca 35 minute*scoatem cartofii si ceapa si le mixam apoi le adaugam in tocana* trecem printr-un jet de apa nautul si il adaugam in tocana *adaugam si paprika si mai lasam citeva minute pe foc.servim.pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise