"Potion magique"(continuare).Marul Evei.Suc de creson si mar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de creson proaspat(cca.200g)
  • 3 mere

Mod de preparare

Se spala cresonul, merele se taie in 4,se taie cotoarele si extragem sucul atat cel de creson cat si al merelor la storcatorul de fructe.Se amesteca cele 2 sucuri si se servesc cu cuburi de gheata(datorita uleiurilor volatile ale cresonului, acesta trebuie servit intotdeauna rece).Este o bautura bogata in vitamina E,un megabooster pentru sistemul reproductor,regenerator celular,bronsite,tuse de orice fel si exemplele ar putea continua(despre beneficiile cresonului puteti citi mai mult pe internet).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise