Pr[jitura FANTA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml fanta
  • plus ce se vede în poză!

Mod de preparare

Se amestecă 6 linguri făină, 6 linguri zahăr, 6 linguri ulei şi 6 gălbenuşe. Separat se bat 6 albuşe de ou spumă. Ulterior se amestecă cele două compoziţii şi se toarnă întro tavă tapetată cu făină şi se lasă la cuptorul încins în prealabil aproximativ 35 minute. Se scoate tava de la cuptor şi se lasă să se răcească..., după care se însiropează cu suc de portocale şi se întinde brânza dulce amestecată cu stafidele, margarina şi 2 linguri de zahăr pudră vanilinat. Separat se pregăteşte o budincă de vanilie, dar cu suc de portocale în loc de lapte. Se întinde budinca peste prăjitură şi se lasă la rece minim 4 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise