prajitura carmen

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • o ceasca de ulei
  • o cana si 1/2 de zahar
  • un plic de zahar vanilinat
  • un plic de praf de copt
  • o cana si 3/4 de faina
  • fructe proaspete sau din compot.

Mod de preparare

Se amesteca galbenusele cu uleiul, ca o maioneza.Separat se bat albusele cu zaharul si zaharul vanilinat .Se amesteca compozitiile si se adauga faina cu praful de copt.Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina , se toarna compozitia si se presara fructele pe toata suprafata.Se da la cuptor pentru 45 min., fara a se deschide cuptorul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise